Iscriviti alla newsletter e riceverai in anteprima sulla tua e-mail tutte le novità sia politiche che letterarie
Sottoscrivi
Cancellati
E premte 12 Nentor '04, ora 19.30 ne Rimini

Me rastin e pavaresise, shoqata e shqiptareve te Provinces se Riminit organizon:

Spektakel me te medhejte e muzikes dhe te humorit shqiptar:

Altin Shira, Eli Fara, Behar Mera, Rita Lati dhe Besa Mera.

kliko ketu

 TE NJOHIM HISTORINE E VERTETE TE BASHKETHEMELUESVE TE EUROPES SE LASHTE, SHQIPTAREVE.

Pas tre edicioneve ne Italisht, doli nga shtypi ne SHQIP libri me i sukseshem i Alban Krajes, "24 perandore dhe 4 pape shqiptar ne krye te Romes". Librin mund ta porositni on-line dhe brenda 48 oreve do ju arrije me poste ne ç'do vend te botes. Pagesen e librit (15.00 €) do e beni ne momentin e terheqjes tek postieri. 
Nje pjese e te ardhurave nga shitja e ketij volumi do shkoje ne ndihme te familjeve te ngujuara per aresye gjakmarrjeje, kryesisht ne Veri te Shqperise.       KLIKO KETU

porosite online


Tirane 11.03.'05. Foto me disa nga te ftuarit (mes te cileve dhe shkrimtari i mirenjohur Fadil Kraja) pas prezantimit te variantit shqip te "24 Perandoreve..." ne ambientet e H. Sheraton.

Presidenti i Rep. se Shqiperise Prof. Alfred Moisiu (me librin "Skenderbeg..." ne dore) i uron krijimtari te mbare shkrimtarit Alban Kraja.

Alban Kraja pas takimeve me ministrat Fini e Gasparri

C.I.V.A.T.U.R.S.
Agjensia me e volitshme
per udhetimet tuaja per ne Shqiperi

Kliko Ketu

ALBAN KRAJA " BATTE " IL SENATORE BOSSI
Novembre 2003
Skenderbeg
La campagna d'Italia
Edizioni Iliria € 23,00


Aprile 2004
24 imperatori albanesi alla guida di Roma
Edizioni Iliria € 15,00


Settembre 1999
Kosovo
la sopravvivenza di un popolo
Edizioni Iliria € 14,00
 

EVENIMENTI MBARESHQIPTAR I VITIT 2004

ME RASTIN E 28 NENTORIT, PAVARESISE MBARESHQIPTARE, DHE 2150 VJETORIT TE VDEKJES SE SOVRANIT TE FUNDIT TE ILIRISE, MBRETIT GENT, “LIDHJA NACIONALE SHQIPTARE NE ITALI” ORGANIZON:

“JAM ILIR, JAM SHQIPTAR”

MANIFESTIMI ME I MADH PANSHQIPTAR NE GUBBIO (Perugia) TE ITALISE, PRANE MAUZOLEUT QE RUAN ESHTRAT E GENTIT TE ILIRISE. .......Kliko Ketu